Συνελήφθη καθηγητής στην Άνδρο – Πήγε να διδάξει χωρίς να έχει κάνει self test

eleftherostypos.gr
Newsroom
2 λεπτά
Συνελήφθη καθηγητής στην Άνδρο – Πήγε να διδάξει χωρίς να έχει κάνει self test

Σε επτά συλλήψεις και πρόστιμα ύψους 290.900 ευρώ προχώρησαν η ΕΛΑΣ και οι υπόλοιπες αρμόδιες ελεγκτικές υπηρεσίες κατά τους χθεσινούς ελέγχους για την τήρηση των μέτρων για τον περιορισμό διάδοσης του κορωνοϊού.


Μεταξύ των συλληφθέντων είναι και ένας καθηγητής επειδή προσήλθε στο Γυμνάσιο Άνδρου χωρίς να έχει προσκομίσει αρνητικό self test. Δεν του επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο.

Συνελήφθησαν, επίσης, δύο διοργανωτές ιδιωτικής συνάθροισης σε κατοικία, ενώ τους επιβλήθηκε και πρόστιμο 3.000 ευρώ στον καθένα.

Συνολικά, διενεργήθηκαν 80.247 έλεγχοι και καταγράφηκαν 887 περιπτώσεις παραβίασης των μέτρων, εκ των οποίων το 80% για άσκοπη μετακίνηση.

Ακολούθησε το eleftherostypos.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις 

Ειδήσεις σήμερα

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο EleftherosTypos.gr

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Tags:
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version