«Πάσχα στο χωριό με τόσα κρούσματα» δεν γίνεται λέει ο διευθυντής στον Ευαγγελισμό

eleftherostypos.gr
Newsroom
2 λεπτά
«Πάσχα στο χωριό με τόσα κρούσματα» δεν γίνεται λέει ο διευθυντής στον Ευαγγελισμό

Την έντονη αντίθεσή του στο να ανοίξουν οι διαδημοτικές μετακινήσεις για να κάνουμε Πάσχα στο χωριό εμφανίστηκε ο διευθυντής της πνευμονολογικής κλινικής του Ευαγγελισμού, Γιώργος Μπουλμπασάκος.

Ο κ. Μπουλμπασάκος μιλώντας στο Open, ανέφερε χαρακτηριστικά πως «Με ξεπερνά με τέτοιο επιδημιολογικό φορτίο να συζητάμε για Πάσχα στο χωριό. Τα έχουμε καταφέρει μέχρι τώρα, αλλά, βοηθήστε κι εσείς λίγο παραπάνω. Παίζουμε με τη φωτιά, το self test δεν είναι υπερόπλο».

Υποστήριξε πως αν επιτραπούν οι μετακινήσεις από νομό σε νομό το Πάσχα, τα συστήματα υγείας στην Περιφέρεια δεν θα αντέξουν. «Φοβάμαι ότι θα δοκιμάσουμε τις αντοχές υγείας στα χωριά. Το σύστημα Υγείας στην Περιφέρεια, δεν θα αντέξει την πίεση που σηκώνει το σύστημα στην Αττική και στη Θεσσαλονίκη» είπε.

Ακολούθησε το eleftherostypos.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις

Ειδήσεις σήμερα

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο EleftherosTypos.gr

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version