Τραγωδία: Έχασε τη μάχη για τη ζωή ένα 8χρονο παιδί από την Κάρπαθο

eleftherostypos.gr
Newsroom
2 λεπτά
Τραγωδία: Έχασε τη μάχη για τη ζωή ένα 8χρονο παιδί από την Κάρπαθο

Την τελευταία του πνοή άφησε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου ένα αγοράκι μόλις 8 χρονών το οποίο είχε μεταφερθεί με super puma χθες τα ξημερώματα από την Κάρπαθο στο Ηράκλειο με σοβαρό καρδιολογικό πρόβλημα που δεν μπορούσε να αντιμετωπιστεί στο νησί του.

Δυστυχώς το αγόρι δεν τα κατάφερε, παρά την άμεση αεροδιακομιδή από την Κάρπαθο στο Ηράκλειο και τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών και εξέπνευσε λίγες ώρες αργότερα στη Μονάδα Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου.

Ακολούθησε το eleftherostypos.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις

Ειδήσεις σήμερα

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο EleftherosTypos.gr

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version