Αποκαθίστανται σταδιακά οι ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες μετά την εξασθένηση των ανέμων

eleftherostypos.gr
Newsroom
1 λεπτό
Αποκαθίστανται σταδιακά οι ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες μετά την εξασθένηση των ανέμων

Αποκαθίστανται σταδιακά οι ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες σε όλη τη χώρα, μετά τη βελτίωση των καιρικών συνθηκών και την εξασθένηση των ανέμων.

Τα δρομολόγια των πλοίων μετά τις 15:00, από τα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου, διεξάγονται κανονικά, ενώ πολλές ακτοπλοϊκές εταιρείες, λόγω της αυξημένης κίνησης ενόψει της Πρωτοχρονιάς, έχουν προχωρήσει σε έκτακτες και τροποποιημένες δρομολογήσεις σε διάφορα λιμάνια της χώρας.

Οι επιβάτες που πρόκειται να ταξιδέψουν σήμερα καλό είναι πριν την αναχώρησή τους να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία.

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version