Κορωνοϊός: Πού εντοπίζονται τα 22 νέα κρούσματα – Τα 10 «εισαγόμενα», επτά από πτήσεις και τρία από τον Προμαχώνα

eleftherostypos.gr
Newsroom
2 λεπτά
Κορωνοϊός: Πού εντοπίζονται τα 22 νέα κρούσματα – Τα 10 «εισαγόμενα», επτά από πτήσεις και τρία από τον Προμαχώνα

Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 22 νέα κρούσματα του νέου ιού στη χώρα μας.

Τα 10 από αυτά είναι εισαγόμενα από το εξωτερικό (7 από πτήσεις και 3 στον Προμαχώνα), 4 στην Καστοριά, 3 στη Παραμυθιά Θεσπρωτίας, 2 στην Αττική και από 1 σε Ξάνθη, Ροδόπη, και Αλεξανδρούπολη.

Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 3.343, εκ των οποίων το 55.0% άνδρες αφορά άνδρες.

745 (22.3%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 1861 (55.7%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

11 συμπολίτες μας νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. Η διάμεση ηλικία τους είναι 60 ετών. 3 (27.3%) είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. To 81.8% έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω. 119 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ.

Τέλος, δεν έχει καταγραφεί κανένας νέος θάνατος ενώ έχουμε 191 θανάτους συνολικά στη χώρα. 61 (31.9%) γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες.

Η διάμεση ηλικία των θανόντων συμπολιτών μας ήταν τα 76 έτη και το 95.8% είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.

Δείτε ΕΔΩ την ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης του ΕΟΔΥ

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version