Αθήνα Καιρός

Φονικό στα Ανώγεια: Προηγήθηκε πάλη του Καλομοίρη πριν τους πυροβολισμούς – Τα δύο σενάρια

www.eleftherostypos.gr
Newsroom
4 λεπτά
Φονικό στα Ανώγεια: Προηγήθηκε πάλη του Καλομοίρη πριν τους πυροβολισμούς – Τα δύο σενάρια

Με ιδιαίτερη προσοχή συνεχίζονται οι έρευνες για να αποσαφηνιστούν οι ακριβείς συνθήκες , που οδήγησαν το βράδυ του περασμένου Σαββάτου στο διπλό φονικό και "τύλιξαν" στα μαύρα τα Ανώγεια.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες του cretalive, στο σημείο της συμπλοκής βρέθηκαν κάλυκες από δύο όπλα. Συγκεκριμένα βρέθηκα 8 κάλυκες από μικρό 9αρι και αυτές αποδίδονται στο όπλο που παρέδωσε ο 29χρονος γιος του Λ. Καλομοίρη στην Ασφάλεια Ρεθύμνου και ένας κάλυκας από 9αρι κανονικό που θεωρείται ότι αυτός αφορά στη σφαίρα που έπληξε θανάσιμα τον Καλομοίρη.

Όπως τονίζεται, είναι κρίσιμο σε ό,τι αφορά στην ιατροδικαστική πλευρά, να διευκρινιστεί η απόσταση βολής της σφαίρας που δέχθηκε ο άτυχος μαντιναδολόγος. Αυτό προσπαθούν να το προσδιορίσουν οι ιατροδικαστές και χαρακτηρίζεται κρίσιμο στοιχείο, καθώς υπάρχει και ένα σενάριο που διακινείται περί εκπυρσοκρότησης.

Σε ότι αφορά το ύψος της βολής που δέχτηκε ο 63χρονος, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι υπήρχε διαφορά ύψους, αυτό σημαίνει ότι ο Καλομοίρης ήταν πιο χαμηλά όταν δέχθηκε τη σφαίρα, που του έκοψε το νήμα της ζωής.

Τα δύο σενάρια

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ, το πρώτο σενάριο που εξετάζεται, είναι ότι οι δυο νεαροί, 29 και 30 χρονών, είχαν σοβαρό καβγά, τους χώρισαν αυτόπτες μάρτυρες αλλά στη συνέχεια βρέθηκαν ξανά και οι δυο οπλισμένοι ο ένας απέναντι στον άλλο. Ο 63χρονος μπήκε στη μέση και έπεσε νεκρός.

Το δεύτερο σενάριο αφορά μια εκτίμηση ότι και τα δυο θύματα έχουν πεθάνει από το ίδιο όπλο, ότι πιθανώς ο γιος του 63χρονου σκότωσε δηλαδή και τον πατέρα του χωρίς πρόθεση. Η βαλλιστική και η νεκροψία θα δώσουν απάντηση σε αυτό το ερώτημα.

Ανατριχιαστικό σενάριο: Μπορεί ο Καλομοίρης να έπεσε νεκρός από σφαίρα του γιού του

Οι έρευνες για να διαπιστωθεί τι ακριβώς συνέβη τα κρίσιμα λεπτά του φονικού εξετάζουν κάθε ενδεχόμενο.

Όπως αναφέρει το neakriti.gr, όλα ξεκίνησαν από ένα καυγά ανάμεσα στον Γιώργο Ξυλούρη και το γιο του Λευτέρη Καλομοίρη, Μανώλη. Έναν καυγά για κτηματικές διαφορές, για τα μητάτα που διατηρούν οι δύο οικογένειες. Οι δύο νέοι άνδρες φαίνεται να πιάστηκαν στα χέρια. Προς στιγμήν ο καυγάς έληξε αλλά μετά από λίγη ώρα ο Γιώργος Ξυλούρης επέστρεψε οπλισμένος. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Λευτέρης Καλομοίρης που βρέθηκε με δύο τραύματα από σφαίρα στο στήθος, μπήκε στη μέση για να προστατέψει το γιο του. Οι σφαίρες τον βρήκαν στο στήθος και έπεσε νεκρός.

Οι αρχές, σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ, μελετούν το ενδεχόμενο τα δυο θύματα να έχουν πεθάνει από το ίδιο όπλο. Αυτό σημαίνει ότι πιθανώς ο γιος του 63χρονου σκότωσε και τον πατέρα του χωρίς πρόθεση. Η βαλλιστική και η νεκροψία θα δώσουν απάντηση σε αυτό το ερώτημα.

“Κακώς μιλάμε για βεντέτα, δεν υπάρχει βεντέτα στην προκειμένη περίπτωση. Υπάρχει μια εγκληματική πράξη που έχει μια τριπλέτα δυο νεκρούς και έναν κατεστραμμένο άνθρωπο. Δεν έχει αρχίσει καμία βεντέτα, δεν μπορούμε να μιλάμε για καμία βεντέτα δεν ξέρουμε πως θα εξελιχθεί”, τόνισε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ο συνδικαλιστής αστυνομικός, Στράτος Μπαλάφας.

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]