Χανιά: Προθεσμία για να απολογηθεί έλαβε ο 37χρονος που κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκων

eleftherostypos.gr
Newsroom
2 λεπτά
Χανιά: Προθεσμία για να απολογηθεί έλαβε ο 37χρονος που κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκων

Στην ανακρίτρια Χανίων προκειμένου να απολογηθεί οδηγήθηκε σήμερα 37χρονος που συνελήφθη από την αστυνομία ύστερα από καταγγελίες για ασέλγεια σε βάρος πέντε ανηλίκων ηλικίας από 9 μέχρι 13 ετών.

Ο κατηγορούμενος, σύμφωνα με τον συνήγορο του Γιώργο Κομισόπουλο, αρνείται τις κατηγορίες που του αποδίδονται, ενώ ζήτησε και πήρε προθεσμία από την ανακρίτρια προκειμένου να απολογηθεί στις 12.00 το μεσημέρι της Μεγάλης Παρασκευής.

Όπως ανέφερε μιλώντας στους δημοσιογράφους ο συνήγορος του, «έχουμε αδικήματα κατά της γενετήσιας ελευθερίας. Κατηγορείται για 5 περιπτώσεις ανηλίκων, μια πράξη για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Αρνείται τα πάντα. Θα έλεγα ότι οι περισσότερες περιπτώσεις ερμηνεύονται και αποδίδονται ως κατηγορίες. Η ανάκριση είναι εν εξελίξει».

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο 37χρονος με πρόσχημα την παροχή βοήθειας σε μαθήματα αγγλικών οδηγούσε τα παιδιά στο σπίτι του και προχωρούσε σε ασελγείς πράξεις. Οι αρχές στο πλαίσιο της ανάκρισης κατέσχεσαν τον ηλεκτρονικό υπολογιστή του 37χρονου.

Πηγή φωτογραφίας άρθρου: zarpanews.gr

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version