Αθήνα Καιρός

Συνελήφθη αρχιφύλακας της ΕΛ.ΑΣ. που διέθετε ένα “μικρό οπλοστάσιο”

www.eleftherostypos.gr
Newsroom
1 λεπτό
Συνελήφθη αρχιφύλακας της ΕΛ.ΑΣ. που διέθετε ένα “μικρό οπλοστάσιο”

Για παραβάσεις της νομοθεσίας σχετικά με τα όπλα, συνελήφθη από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων, 44χρονος αρχιφύλακας της Ελληνικής Αστυνομίας, που υπηρετεί σε Υπηρεσία της Αττικής.


Παράλληλα, με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, ο αρχιφύλακας τέθηκε σε διαθεσιμότητα, ενώ παράλληλα διατάχθηκε η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης.

Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά: 1.145 φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων, 4 δακρυγόνα διαφόρων τύπων, χειροβομβίδα κρότου-λάμψης, 5 μαχαίρια και τσεκούρι πολεμικού τύπου, ξιφολόγχη και πιστόλι. Το πιστόλι θα αποσταλεί στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για εργαστηριακή εξέταση.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Tags:
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]