Κορωνοϊός: 55χρονος από το «Θριάσιο» μιλά για τις «μαύρες στιγμές» που πέρασε

eleftherostypos.gr
Newsroom
2 λεπτά
Κορωνοϊός: 55χρονος από το «Θριάσιο» μιλά για τις «μαύρες στιγμές» που πέρασε

Τις στιγμές που πέρασε από τη στιγμή που προσβλήθηκε με κορωνοϊό περιέγραψε 55χρονος που εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Θριάσιο νοσοκομείο.

Ο Αλέξης Αλεξίου μίλησε στον ΑΝΤ1 για την τρομακτική εμπειρία που βιώνει τις τελευταίες 16 ημέρες τονίζοντας ότι ο κορωνοϊός «δεν κάνει διακρίσεις και μπορεί να χτυπήσει τον οποιονδήποτε».

Η περιπέτειά του, όπως λέει, ξεκίνησε με πυρετό. «Έκανα εξετάσεις και διαπιστώσαμε πως είχα γρίπη. Ωστόσο, ο πυρετός συνεχιζόταν. Το βράδυ ωστόσο κάνει ένα τρομερό χτύπημα με ρίγη και 39αρια. Αυτό συνεχιζόταν κάθε νύχτα και δεν άντεξα άλλο. Πήγα σε θεραπευτήριο όπου μου βρήκαν πως έχω πνευμονία. Έκανα και το τεστ και βρέθηκα θετικός στον κορωνοϊό. Μεταφέρθηκα στο Θριάσιο όπου και παραμένω. Πέρασα δύσκολες καταστάσεις, μαύρες στιγμές. Πριν τρεις μέρες είδα φως στο τούνελ. Ηταν η πρώτη φορά που δεν είχα πυρετό και έκλαιγα με λυγμούς από την χαρά μου» προσθέτει για τις ημέρες που ακολούθησαν την διάγνωσή του με κορωνοϊό.

https://youtu.be/b3ncYbjOocs

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version