Η ΟΝΝΕΔ ενεργά στο διάλογο για τα εμβόλια

eleftherostypos.gr
Newsroom
2 λεπτά
Η ΟΝΝΕΔ ενεργά στο διάλογο για τα εμβόλια

Στο πλαίσιο της δημόσιας διαβούλευσης για το νομοσχέδιο του Υπουργείου Υγείας για την Πρόληψη, Προστασία και Προαγωγή της Υγείας η ΟΝΝΕΔ αναλαμβάνει πρωτοβουλία σε συνέχεια της πρότασης που είχε δημιουργήσει για την έναρξη σχετικής εκστρατείας.

Η ΟΝΝΕΔ θεωρώντας ότι ο εμβολιασμός αποτελεί καθήκον του κάθε πολίτη, που μεριμνά για τη δημόσιο καλό σκοπεύει να καταθέσει προτάσεις στην ηγεσία του Υπουργείου, οι οποίες θα αφορούν νέο αυστηρότερο θεσμικό πλαίσιο που πρέπει να εφαρμοσθεί για τους εμβολιασμούς.

Ο φόβος έναντι των εμβολίων, που πηγάζει από την ημιμάθεια και την παραπληροφόρηση του κοινωνικού συνόλου τείνει να γίνει μια επικίνδυνη μόδα με καταστροφικές επιπτώσεις στη δημόσια υγεία. Ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Παύλος Μαρινάκης υπογράμμισε ότι ο προβληματισμός για την ασφάλεια των εμβολίων είναι κατανοητός ωστόσο η επιφυλακτικότητα αυτή καταλήγει να θέτει σε κίνδυνο την υγεία όλων μας.

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version