Νύχτα εμπρησμών σε διάφορες περιοχές της Αττικής – Πυρπόλησαν αυτοκίνητα, καφετέρια και ΑΤΜ

eleftherostypos.gr
Newsroom
1 λεπτό
Νύχτα εμπρησμών σε διάφορες περιοχές της Αττικής – Πυρπόλησαν αυτοκίνητα, καφετέρια και ΑΤΜ

Άγνωστοι πυρπόλησαν τα ξημερώματα αυτοκίνητα σε διάφορες περιοχές της Αττικής, ενώ παράλληλα έβαλαν φωτιά σε καφετέρια και σε μηχάνημα ΑΤΜ στη Νέα Ιωνία.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Πυροσβεστική και την αστυνομία, οι δράστες πυρπόλησαν τρία αυτοκίνητα σε αντιπροσωπεία στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, στη Γλυφάδα, ισάριθμα οχήματα στο Αττικό Άλσος, ένα εκ των οποίων, μάλιστα, ήταν σχολικό λεωφορείο. Παράλληλα, στις φλόγες τυλίχθηκαν δύο αυτοκίνητα, που ήταν σταθμευμένα στα Άνω Λιόσια και τον Βύρωνα, αντίστοιχα.

Επίσης, άγνωστοι έβαλαν εμπρηστικό μηχανισμό σε μηχάνημα ΑΤΜ που βρίσκεται σε υποκατάστημα τράπεζας, στην οδό Ανδρέα Κάλβου, στη Νέα Ιωνία, καθώς και σε καφετέρια, στην οδό Μεταξά, στη Γλυφάδα.

Για τα περιστατικά των εμπρησμών διενεργείται προανάκριση.

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version