Θρίλερ στην Πάτρα: Άνδρας απείλησε να αυτοκτονήσει μαζί με το παιδί του

eleftherostypos.gr
Newsroom
1 λεπτό
Θρίλερ στην Πάτρα: Άνδρας απείλησε να αυτοκτονήσει μαζί με το παιδί του

Την κινητοποίηση της ΕΛ.ΑΣ προκάλεσε το απόγευμα της Πέμπτης, η απειλή ενός άνδρα να αυτοκτονήσει μαζί με το παιδί του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας σε επικοινωνία που είχε με την εν διαστάσει σύζυγό του,  της ανέφερε πως αν εκείνη εξακολουθούσε να ζει μακριά του, τότε θα αυτοκτονούσε μαζί με το παιδί τους.

Έντρομη η γυναίκα κάλεσε την αστυνομία, η οποία και προέβη σε εκτεταμένες αναζητήσεις, εντοπίζοντας τον άνδρα στην περιοχή της Αγυιάς, ενώ άνδρες της Ασφάλειας, ερευνώντας σπίτια συγγενών, βρήκαν το παιδί.

Ο πατέρας προσήχθη στο Α’ Αστυνομικό τμήμα, ενώ το παιδί επέστρεψε.

Πηγή: patrastimes.gr

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version