«Της χάρισε ένα παιδί ΑμεΑ επειδή τη βάρεσε»: Ξεσπά ο πατέρας της Αδαμαντίας που δολοφονήθηκε στην Κρήτη

eleftherostypos.gr
Newsroom
4 λεπτά
«Της χάρισε ένα παιδί ΑμεΑ επειδή τη βάρεσε»: Ξεσπά ο πατέρας της Αδαμαντίας που δολοφονήθηκε στην Κρήτη

Θύμα ενδοοικογενειακής βίας ήταν η 33χρονη Αδαμαντία Αντύπα που δολοφονήθηκε από το σύζυγό της στη Νέα Αλικαρνασό Κρήτης. Ο πατέρας της ξέσπασε on camera: «θεωρούσε την κόρη μου κτήμα του».

Το τελευταίο αντίο είπαν συγγενείς και φίλοι στην 33χρονη Αδαμαντία στην Πάτρα.

Σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε ο πατέρας της μετά το τέλος της κηδείας, ο 54χρονος συμπεριφερόταν άσχημα στην κόρη του.

«Και τότε που ήταν έγκυος την χτυπούσε. Ακόμη και στην κοιλιά. Ο 54χρονος θεωρούσε την κόρη μου κτήμα του» είπε Ιωάννης Αντύπας, σημειώνοντας πως από τα χτυπήματα που δεχόταν η Αδαμαντία κατά την εγκυμοσύνη της, ο τετράχρονος, σήμερα, εγγονός του και γιος της 33χρονης, Ιωάννης – Δούκας, είναι ΑμεΑ.

Όλο αυτό το μαρτύριο ήταν και ένας από τους λόγους που πριν από περίπου δύο χρόνια, η Αδαμαντία είχε φύγει από το σπίτι τους στην Νέα Αλικαρνασσό Ηρακλείου Κρήτης και είχε πάει στους γονείς της στην Αχαΐα. Ωστόσο, φαίνεται πως τα βρήκε με τον σύζυγό της κι επέστρεψε στην Κρήτη.

Πάντως και οι μαρτυρίες των γειτόνων του ζευγαριού συγκλονίζουν, αφού, σύμφωνα με τα λεγόμενά τους, ο 54χρονος δε δίσταζε να χτυπάει τη γυναίκα του μέχρι και στο δρόμο.

Αλικαρνασσός: "Η κόρη μου είχε καταντήσει κτήμα του"

Ο 54χρονος προφυλακίστηκε μετά την απολογία του.

Στην απολογία του, ο 54χρονος υδραυλικός δήλωσε συντετριμμένος και μετανιωμένος για ό,τι έπραξε, σύμφωνα με τη συνήγορο υπεράσπισής τους, η οποία χαρακτήρισε αναμενόμενη την προφυλάκισή του και πρόσθεσε: «Στην εξέλιξη αυτή συνετέλεσε το γεγονός ότι υπάρχει απαξία στην πράξη, ανεξαρτήτως του ότι υπάρχουν πραγματικοί ισχυρισμοί, οι οποίοι νομίζω πως έχουν ιδιαίτερη βαρύτητα και λαμβάνονται υπόψιν ιδιαιτέρως σε επόμενο στάδιο ή κατά την ακροαματική διαδικασία».

Υπενθυμίζεται ότι το ζευγάρι αφού επέστρεψε από νυχτερινή διασκέδαση άρχισε να τσακώνεται, με τον 54χρονο να χάνει τον έλεγχο και να πυροβολεί την 33χρονη σύζυγό του δύο φορές με κυνηγετική καραμπίνα.

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version