Έκαναν στάχτη το αυτοκίνητο της διευθύντριας του ψυχιατρείου του Κορυδαλλού

eleftherostypos.gr
Newsroom
1 λεπτό
Έκαναν στάχτη το αυτοκίνητο της διευθύντριας του ψυχιατρείου του Κορυδαλλού

Άγνωστοι πυρπόλησαν τα ξημερώματα της Δευτέρας το ΙΧ αυτοκίνητο της διευθύντριας του ψυχιατρείου Κορυδαλλού.

Το περιστατικό εκτυλίχθηκε στην περιοχή του Γαλατσίου. Συγκεκριμένα, στις 02:30 το περιέλουσαν με βενζίνη και του έβαλαν φωτιά με αποτέλεσμα να καταστραφεί ολοσχερώς.

Άμεσα στο σημείο έσπευσαν έξι πυροσβέστες με δύο οχήματα όπου γρήγορα κατάφεραν και έσβησαν την φωτιά που είχε ξεσπάσει. Μόλις αντιλήφθηκαν ότι πρόκειται για εμπρησμό ειδοποίησαν την αστυνομία.

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version