Υπόθεση Novartis: Ο Άρειος Πάγος ζήτησε την κατάθεση Φρουζή στην προανακριτική

eleftherostypos.gr
Newsroom
1 λεπτό
Υπόθεση Novartis: Ο Άρειος Πάγος ζήτησε την κατάθεση Φρουζή στην προανακριτική

Την κατάθεση που έδωσε πρόσφατα στην Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής ο Κωνσταντίνος Φρουζής, ζητά με έγγραφό του ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ευάγγελος Ζαχαρής, ο οποίος μαζί με το συνάδελφό του Λάμπρο Σοφουλάκη διενεργεί την ποινική προκαταρκτική εξέταση για τους δικονομικούς χειρισμούς στην υπόθεση της Νovartis.

Ο ανώτατος εισαγγελικός λειτουργός ζήτησε από τη Βουλή την επίμαχη κατάθεση καθώς ο Κ.Φρουζής φέρεται να έχει εισφέρει στοιχεία που εμπίπτουν στο πεδίο της έρευνας που βρίσκεται σε εξέλιξη στον Άρειο Πάγο.

Συγκεκριμένα ο Κ. Φρουζής φέρεται να έχει καταθέσει πως του ζητήθηκε από την Εισαγγελία Διαφθοράς να δώσει στοιχεία για πολιτικά πρόσωπα για να τύχει ευνοϊκότερης μεταχείρισης και να ενταχθεί σε καθεστώς προστασίας μαρτύρων.

Από την πλευρά του ο κ. Ζαχαρής θα μελετήσει το περιεχόμενο της κατάθεσης Φρουζή και αν το κρίνει αναγκαίο τις επόμενες μέρες θα τον καλέσει να εξεταστεί και στην έρευνα για τους χειρισμούς στην υπόθεση της Novartis.

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version