Επίθεση του Ρουβίκωνα με βαριοπούλες και μπογιές σε εταιρείες σε Μαρούσι και Νέα Φιλαδέλφεια

eleftherostypos.gr
Newsroom
2 λεπτά
Επίθεση του Ρουβίκωνα με βαριοπούλες και μπογιές σε εταιρείες σε Μαρούσι και Νέα Φιλαδέλφεια

Καταδρομικές επιθέσεις πραγματοποίησαν μέλη της αναρχικής συλλογικότητας «Ρουβίκωνας» σε γραφεία εταιρειών σε Νέα Φιλαδέλφεια και Μαρούσι.

Ειδικότερα στην πρώτη περίπτωση, σύμφωνα με την αστυνομία, στις 04:50, τα μέλη του Ρουβίκωνα προκάλεσαν με βαριοπούλες ζημιές στην πρόσοψη των γραφείων εταιρείας τσιμέντων, ενώ αμέσως μετά τράπηκαν σε φυγή.

Επιθέσεις με μπογιές στο Μαρούσι

Στις 05:00, σημειώθηκε νέα επίθεση σε γραφεία κατασκευαστικής εταιρίας, με πέτρες και μπογιές, στην οδό Αμαρουσίου-Χαλανδρίου, στο Μαρούσι. Λίγα λεπτά αργότερα, στην ίδια οδό, πραγματοποιήθηκε ανάλογη επίθεση σε κτίριο όπου στεγάζονται γραφεία διαφόρων εταιριών. Η αστυνομία διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Μολότοφ στην τροχαία Αγίας Παρασκευής

Σημειώνεται ότι νωρίτερα, περίπου στις 03:00 τα ξημερώματα, άγνωστοι είχαν εξαπολύσει επίθεση με βόμβες μολότοφ κατά τους κτιρίου της Τροχαίας στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής.

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version