Παραδόθηκε επίδοξος εμπρηστής στην Κρήτη

eleftherostypos.gr
Newsroom
1 λεπτό
Παραδόθηκε επίδοξος εμπρηστής στην Κρήτη

Παραδόθηκε στις 3 τα ξημερώματα ο άνδρας, ο οποίος χθες το βράδυ εντοπίστηκε από πυροσβέστες να βάζει φωτιά σε περιοχή της Κρήτης.

Όλα συνέβησαν σε αγροτική περιοχή έξω από το Τσιφούτ Καστέλι Ηρακλείου στην Κρήτη. Πρόκειται για έναν 73χρονο, ο οποίος μόλις τους αντιλήφθηκε, μπήκε στο αυτοκίνητό του και εμβόλισε όχημα της πυροσβεστικής και ένα αγροτικό αυτοκίνητο κατοίκου της περιοχής προκειμένου να ξεφύγει.

Στη συνέχεια, έσπασε το τζάμι του αυτοκινήτου του και βγήκε έξω από το όχημα, όπου χάθηκε πεζός, μέσα στο σκοτάδι, όπως αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα ekriti.gr.

Η κινητοποίηση των Αρχών ήταν τεράστια, μάλιστα ζητήθηκε η συνδρομή του ΤΑΕ ενώ συμμετείχαν και αστυνομικοί από το ΑΤ Μινώα Πεδιάδας, οι οποίοι δημιούργησαν γύρω από τον 73χρονο έναν ασφυκτικό κλοιό. Τελικά ο άνδρας παραδόθηκε τα ξημερώματα στο ΑΤ Αρχανών Αστερουσίων και σήμερα θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Tags:
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version