«Πεδίο μάχης» και πάλι το κέντρο της Αθήνας – Μόλις 2 οι συλλήψεις

eleftherostypos.gr
Newsroom
1 λεπτό
«Πεδίο μάχης» και πάλι το κέντρο της Αθήνας – Μόλις 2 οι συλλήψεις

Σε δύο συλλήψεις προχώρησε η αστυνομία για τα επεισόδια που σημειώθηκαν αργά το βράδυ της Τετάρτης στο Πολυτεχνείο.

Νεαροί κουκουλοφόροι πέταξαν βόμβες μολότοφ σε διμοιρίες των ΜΑΤ που βρίσκονταν στην περιοχή, ενώ έβαλαν φωτιά σε κάδους απορριμμάτων.

Τα επεισόδια διήρκεσαν μέχρι τις 2.30 το πρωί.

Οι αστυνομικές δυνάμεις έκαναν νωρίτερα περιορισμένη χρήση χημικών για να απομακρύνει τους περίπου 50 αντιεξουσιαστές, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Παράλληλα, διακόπηκε η κυκλοφορία στην οδό Πατησίων μέχρι την Ομόνοια και έως το ύψος της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

epeisodia-kentro-athinas-sullipeis-1300-7

epeisodia-kentro-athinas-sullipeis-1300-6

epeisodia-kentro-athinas-sullipeis-1300-5

epeisodia-kentro-athinas-sullipeis-1300-4

epeisodia-kentro-athinas-sullipeis-1300-3

epeisodia-kentro-athinas-sullipeis-1300-1

epeisodia-kentro-athinas-sullipeis-1300-2

epeisodia-kentro-athinas-sullipeis-1300-8

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version