Αθήνα Καιρός

Συγκινεί ο πρίγκιπας Χάρι – Η αποκάλυψη για το τελευταίο τηλεφώνημα με την πριγκίπισσα Νταϊάνα

www.eleftherostypos.gr
Επιμέλεια
3 λεπτά
Συγκινεί ο πρίγκιπας Χάρι – Η αποκάλυψη για το τελευταίο τηλεφώνημα με την πριγκίπισσα Νταϊάνα
Πρίγκιπας Χάρι: Μιλά για τη μητέρα του και συγκινεί

Ο πρίγκιπας Χάρι έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή του, επιστρέφοντας στη Βρετανία με την οικογένειά του. Ο μικρότερος γιος του Καρόλου προσπαθεί να χτίσει μια νέα καθημερινότητα και, φυσικά, να φτιάξει το επικοινωνιακό του προφίλ.

Έτσι, δίνει το παρών σε εκδηλώσεις και παραχωρεί συνεντεύξεις αποκαλύπτοντας προσωπικές στιγμές και λεπτομέρειες. Αυτή τη φορά, μίλησε σε επεισόδιο της σειράς συνεντεύξεων «One More Question» του GQ για το πώς διαχειρίζεται το πένθος μετά την απώλεια της μητέρας του, αλλά και για τα ερωτήματα που εξακολουθεί να της απευθύνει.

Ο Χάρι, ο οποίος εξερευνά το θέμα της απώλειας στο νέο του MasterClass με τη δρα Μέρι-Φράνσις Ο’Κόνορ, με τίτλο «Επαναπροσδιορίζοντας το πένθος: Χτίζοντας ψυχική ανθεκτικότητα μέσα από την απώλεια», είπε ότι σκέφτεται τη μητέρα του «σχεδόν κάθε μέρα».

«Είναι μια φευγαλέα σκέψη, κάπως σαν: “Πόσο μου λείπεις. Αναρωτιέμαι πώς θα ήταν ο κόσμος αν ήσουν ακόμη εδώ. Αναρωτιέμαι πώς θα ήταν η οικογένειά μου αν ήσουν ακόμη εδώ”», ανέφερε.

Λίγες ώρες πριν από τον θάνατό της, η Νταϊάνα τηλεφώνησε στους γιους της, οι οποίοι βρίσκονταν στο Μπαλμόραλ, το καταφύγιο της βασίλισσας Ελισάβετ στη Σκωτία. Η συνομιλία ήταν σύντομη, καθώς ο Χάρι και ο Ουίλιαμ ανυπομονούσαν να επιστρέψουν στο παιχνίδι με τα ξαδέλφια τους, όπως είχαν θυμηθεί στο ντοκιμαντέρ του 2017 «Νταϊάνα, η μητέρα μας: Η ζωή και η κληρονομιά της».

«Αν ήξερα ότι ήταν το τελευταίο τηλεφώνημα μαζί της, πόσο διαφορετική θα ήταν εκείνη η συζήτηση», είπε στη συνέντευξή του. «Κι εγώ είμαι αυτός που πρέπει να ζει με αυτό. Και με το γεγονός ότι, ως ένα παιδί 12 ετών, το μόνο που ήθελα ήταν να φύγω, να τρέξω και να παίξω με τα ξαδέλφια μου», εξήγησε.

Πρίγκιπας Χάρι: «Νιώθω πραγματικά την ενέργειά της σε ορισμένες στιγμές»

Σχεδόν τρεις δεκαετίες μετά τον θάνατό της, ο Χάρι εξακολουθεί να νιώθει έναν δεσμό με τη μητέρα του, ο οποίος, όπως λέει, κάποιες φορές ξεπερνά την απλή ανάμνησή της.

«Μερικές φορές της κάνω ερωτήσεις, αναζητώντας κάποιου είδους απάντηση, και κάποιες φορές πράγματι παίρνω μια απάντηση», είπε.

«Ίσως έχω περάσει υπερβολικά πολύ χρόνο στην Καλιφόρνια, αλλά, έχοντας κάνει όλη αυτή τη δουλειά με τον εαυτό μου, εξακολουθεί να υπάρχει μια σύνδεση με τη μαμά μου. Νιώθω πραγματικά την ενέργειά της σε ορισμένες στιγμές και σε ορισμένες φάσεις της ζωής μου», πρόσθεσε.

Ειδήσεις Σήμερα
Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]