Πυρκαγιά σε πολυκατοικία στο Γαλάτσι – Κάηκαν δέκα αυτοκίνητα

eleftherostypos.gr
Newsroom
1 λεπτό
Πυρκαγιά σε πολυκατοικία στο Γαλάτσι – Κάηκαν δέκα αυτοκίνητα

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα και συγκεκριμένα στη 1.15 το πρωί ξεσπασε πυρκαγιά σε υπόγειο χώρο στάθμευσης τετραώροφης πολυκατοικίας στην οδό Ολυμπίας στο Γαλάτσι.

Οι ένοικοι της πολυκατοικίας, 20 στον αριθμό, αναγκάστηκαν να απομακρυνθούν από τα σπίτια τους μέσω του κλιμακοστασίου, καθώς υπήρξε κίνδυνος επέκτασης της πυρκαγιάς.

Στο σημείο μετέβησαν άμεσα 16 πυροσβέστες με οχτώ οχήματα οι οποίοι κατάφεραν να σβήσουν την πυρκαγιά.
Από τις φλόγες καταστράφηκαν ολοσχερώς 10 αυτοκίνητα, ενώ ευτυχώς, δεν τραυματίστηκε κανείς ένοικος.
Την προανάκριση για τα αίτια που προκάλεσαν την πυρκαγιά διερευνά το ανακριτικό της Πυροσβεστικής υπηρεσίας.

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version