Γερμανοί κατέβασαν την ελληνική και ύψωσαν την γερμανική σημαία στα Χανιά!

eleftherostypos.gr
Newsroom
1 λεπτό
Γερμανοί κατέβασαν την ελληνική και ύψωσαν την γερμανική σημαία στα Χανιά!

Γερμανοί τουρίστες που βρέθηκαν στα Χανιά για πεζοπορία ξεκρέμασαν από τον ιστό της την ελληνική σημαία φτάνοντας σε έναν αρχαιολογικό χώρο και στην θέση της έβαλαν την γερμανική.

Αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο και μετά από καταγγελίες συνελήφθησαν και σήμερα δικάστηκαν από για τις πράξεις τους και τιμωρήθηκαν με φυλάκιση δέκα μηνών με αναστολή.

Οι δύο 23χρονοι, δήλωσαν μετανιωμένοι για την πράξη τους, και κατά την διάρκεια της απολογίας τους υποστήριξαν που πάνω στον ενθουσιασμό τους που είχαν φθάσει τον προορισμό τους κατέβασαν την ελληνική σημαία και ανέβασαν την γερμανική, χωρίς όμως να θέλουν να προσβάλουν ή να βεβηλώσουν το ελληνικό σύμβολο.

Μάλιστα, για να πείσουν τους δικαστές προέβαλλα ως επιχείρημα ότι ι δεν πέταξαν ούτε έσκισαν την ελληνική σημαία, αλλά την τοποθέτησαν κάτω από μια πέτρα για να μην την πάρει ο αέρας.

Με πληροφορίες από το zante.gr

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Tags:
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version