Αθωώθηκε ο Ανδρέας Φουστάνος για φοροδιαφυγή

eleftherostypos.gr
Newsroom
1 λεπτό
Αθωώθηκε ο Ανδρέας Φουστάνος για φοροδιαφυγή

Το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Αθήνας απεφάνθη πως ο Ανδρέας Φουστάνος πρέπει να απαλλαγεί από το αδίκημα της φοροδιαφυγής και της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα. 

Σε βάρος του γνωστού πλαστικού χειρουργού είχε ασκηθεί δίωξη για φοροδιαφυγή 2,5 εκατ. ευρώ για περίοδο 13 ετών.

Το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Αθήνας που κλήθηκε να δικάσει την υπόθεση αποφάσισε την απαλλαγή του κατηγορουμένου καθώς τα αδικήματα με τα οποία βαρύνεται μέχρι το 2010 είχαν παραγραφεί, ενώ για τα υπόλοιπα έτη μετά από επανέλεγχο του καταλογίστηκε ποσό ύψους 400.000 ευρώ το οποίο και κατέβαλε.

Στο δικαστήριο προσκομίστηκε βεβαίωση του ΚΕΦΟΜΕΠ σύμφωνα με την οποία «ουδεμία οφειλή» έχει πλέον ο πλαστικός χειρούργος απέναντι στο ελληνικό δημόσιο.

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version