Τρεις απανωτοί σεισμοί στην Κρήτη

eleftherostypos.gr
Newsroom
1 λεπτό
Τρεις απανωτοί σεισμοί στην Κρήτη

Τρεις σεισμοί σημειώθηκαν στην Κρήτη το απόγευμα του Σαββάτου.

Οι τρεις σεισμοί σημειώθηκαν από τις 19:52 μέχρι τις 20:04. Ο πρώτος σεισμός είχε μέγεθος 3,6, ο δεύτερος σύμφωνα με την αυτόματη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου 3,2 ενώ ο τρίτος 3,4 Ρίχτερ.

Ο πρώτος είχε επίκεντρο τα 20 χιλιόμετρα ενώ οι επόμενοι δύο τα 10 χιλιόμετρα.

Το επίκεντρο είναι παρόμοιο και στις τρεις δονήσεις και εντοπίζεται στα 56, 52 και 51 χιλιόμετρα Βορειοδυτικά της Σητείας.

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version