Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης Κιλκίς και Σέρρες λόγω της κακοκαιρίας

eleftherostypos.gr
Newsroom
2 λεπτά
Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης Κιλκίς και Σέρρες λόγω της κακοκαιρίας

Την κήρυξη περιοχών των Περιφερειακών Ενοτήτων Κιλκίς και Σερρών σε Κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας αποφάσισε η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας. 

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωση του ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, Γιάννης Ταφύλλης, κήρυξε τον Δήμους Κιλκίς και το Δήμο Παιονίας της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς, της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας για την αντιμετώπιση των εκτάκτων αναγκών και τη διαχείριση των συνεπειών που προέκυψαν από τα έντονα καιρικά φαινόμενα (χιονοπτώσεις και παγετός) που εκδηλώθηκαν από τις 03-01-2019 στις παραπάνω περιοχές.

Για τους ίδιους λόγους, σε Κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης κηρύχθηκαν επίσης στο Δήμο Σιντικής, της Περιφερειακής Ενότητα Σερρών, της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, οι εξής περιοχές:

Οι Τοπικές Κοινότητες: Άνω Ποροϊων, Κάτω Ποροϊων, Μακρυνίτσας, Νεοχωρίου, Πλατανακίων, Καστανούσσης και Ανατολής, της Δημοτικής Ενότητας Κερκίνης

Οι Τοπικές Κοινότητες: Ακριτοχωρίου και Μανδρακίου, της Δημοτικής Ενότητας Πετριτσίου

Και οι Δημοτικής Ενότητες: Αγκίστρου, Αχλαδοχωρίου και Προμαχώνος

[dynamic-sidebar id=”post-area-diabaste”]

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Tags:
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version