Μεγάλα τα προβλήματα από την κακοκαιρία με το πρώτο φως της ημέρας.
Χωρίς ρεύμα είναι από τα ξημερώματα η Δροσιά και η Εκάλη.
Το ξημέρωμα βρήκε χωρίς ρεύμα και περιοχές της Άνοιξης και της Σταμάτας του δήμου Διονύσου.
Όπως δήλωσε στο ΘΕΜΑ 104,6 ο δήμαρχος Διονύσου Διονύσης Ζαμάνης, το πρόβλημα είναι αρκετά εκτεταμένο ενώ δεν υπάρχει εκτίμηση από την ΔΕΗ για το πότε θα αποκατασταθεί η βλάβη. Το χιόνι εκεί είναι πυκνό και τα συνεργεία έως τις 7 το πρωί δεν είχαν ακόμη βρει τρόπο να προσεγγίσουν την περιοχή.
Το οδικό δίκτυο του δήμου είναι σε καλή κατάσταση σε γενικές γραμμές, καθώς τα εκχιονιστικά καθαρίζουν συνεχώς.
[dynamic-sidebar id=”post-area-diabaste”]




![28η Οκτωβρίου: Ουρές στο λιμάνι Θεσσαλονίκης για μία ξενάγηση στη φρεγάτα «Κίμων» [Φωτογραφίες]](https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2026/10/7136289-1024x683-jpg.webp)










![28η Οκτωβρίου: Ουρές στο λιμάνι Θεσσαλονίκης για μία ξενάγηση στη φρεγάτα «Κίμων» [Φωτογραφίες]](https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2026/10/7136289-300x200-jpg.webp)





