Μία 29χρονη έκανε «βουτιά» στο κενό από τον δεύτερο όροφο στην Σητειά

eleftherostypos.gr
Newsroom
1 λεπτό
Μία 29χρονη έκανε «βουτιά» στο κενό από τον δεύτερο όροφο στην Σητειά

Παρ' ολίγον τραγωδία κατά τη διάρκεια της νύχτας στη Σητεία. Μία γυναίκα 29 ετών, Βουλγαρικής καταγωγής, έπεσε από το δεύτερο όροφο του σπιτιού της και τραυματίστηκε σοβαρά.

Διεκομίσθη αρχικά στο νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου και ακολούθως, λόγω των τραυμάτων της, στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο.

Η 29χρονη φέρει σοβαρά τραύματα στη σπονδυλική στήλη, και αναμένεται να χειρουργηθεί άμεσα, δήλωσε στο ekriti ο αναπληρωτής διοικητής του Βενιζελείου Γιώργος Μοσχοβάκης.

Η αστυνομία ερευνά το περιστατικό, εξετάζοντας αν πρόκειται για απόπειρα αυτοκτονίας, ατύχημα ή εγκληματική ενέργεια.

Πηγή: ekriti.gr

[dynamic-sidebar id=”post-area-diabaste”]

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version