Αυτοκτόνησε κρατούμενος στις φυλακές Τριπόλεως

eleftherostypos.gr
Newsroom
1 λεπτό
Αυτοκτόνησε κρατούμενος στις φυλακές Τριπόλεως

Τέλος στη ζωή του έβαλε ένας 79χρονος κρατούμενος στις φυλακές Τριπόλεως. Ο 79χρονος βρέθηκε μέσα στο κελί του τα ξημερώματα της Τετάρτης 10 Oκτωβρίου.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για απαγχονισμό. Άμεσα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Τρίπολης, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ειδοποιήθηκε ιατροδικαστής και το εγκληματολογικό, ενώ οι αρχές ερευνούν αν υπάρχει κάποιο ιδιόχειρο σημείωμα το οποίο απευθύνεται στην οικογένειά του.

Ο 79χρονος ήταν κάτοικος Παλαιοπαναγιάς Λακωνίας.

Πηγή: flynews

[dynamic-sidebar id=”post-area-diabaste”]

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version