Θρίλερ με νεκρή Καναδή αεροσυνοδό που βρέθηκε πνιγμένη σε μπανιέρα ξενοδοχείου

eleftherostypos.gr
Newsroom
1 λεπτό
Θρίλερ με νεκρή Καναδή αεροσυνοδό που βρέθηκε πνιγμένη σε μπανιέρα ξενοδοχείου

Ένα θρίλερ εκτυλίσσεται τα τελευταία 24ωρα με το θάνατος μίας νεαρής αεροσυνοδού από τον Καναδά. Σύμφωνα με τις πληροφορίες η αεροσυνοδός βρέθηκε πνιγμένη μέσα στη μπανιέρα ξενοδοχείου στα Νότια προάστια τής Αθήνας.

Κομβικό ρόλο στην υπόθεση φέρεται να παίζει ο συνάδελφος και σύντροφός της, με τον οποίο έμεναν στο ίδιο ξενοδοχείο, ο οποίος δήλωσε στους αστυνομικούς ότι της ζήτησε να χωρίσουν, κάτι που εκείνη δεν ήθελε να δεχθεί.

Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι η αεροσυνοδός αυτοκτόνησε, αλλά η υπόθεση ακόμα δεν έχει κλείσει, καθώς ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει δείξει και η πρεσβεία του Καναδά στην Αθήνα, που έχει ζητήσει να ενημερωθεί λεπτομερώς για τις έρευνες και το αποτέλεσμά τους.

Πηγή: bloko.gr

[dynamic-sidebar id=”post-area-diabaste”]

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version