Αθήνα Καιρός

Απίστευτο: Πήγαν να δείρουν διαιτητή στο πρωτάθλημα δικηγορικών συλλόγων!

www.eleftherostypos.gr
Newsroom
2 λεπτά
Απίστευτο: Πήγαν να δείρουν διαιτητή στο πρωτάθλημα δικηγορικών συλλόγων!

Απρόσμενη εξέλιξη είχε ο ποδοσφαιρικός αγώνας ανάμεσα στις ποδοσφαιρικές ομάδες των δικηγορικών συλλόγων Αθηνών και Θεσσαλονίκης, που έγινε στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο (ΔΑΚ) Κοζάνης, στο πλαίσιο του τελικού του 34ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Δικηγορικών Συλλόγων.

Το σφύριγμα πέναλτι στο 85ο λεπτό, σε βάρος της ομάδας του «Σόλωνα» του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, που διαμόρφωσε το τελικό 2-1 υπέρ της ομάδας «Αρμα» του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, έγινε αφορμή για προπηλακισμό του Κοζανίτη διαιτητή της διοργάνωσης μετά το τέλος του αγώνα.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της επιτροπής διαιτησίας της Ενωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων (ΕΠΣ) Κοζάνης, Θόδωρο Τσιμεντερίδη, «δυο παίκτες από τους δικηγόρους των Αθηνών, μαζί με φιλάθλους που εισήλθαν από την κερκίδα, προπηλάκισαν τον διαιτητή της διοργάνωσης».

Τα χειρότερα αποφεύχθηκαν με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων, ενώ ο διαιτητής μετέβη στα επείγοντα του νοσοκομείου Κοζάνης.

Σύμφωνα με τη διοίκηση του Μαμάτσειου Νοσοκομείου Κοζάνης, ο διαιτητής έφερε αμυχές και μώλωπες στα χέρια, ενώ δήλωσε στους γιατρούς ότι έχει πόνους στο κεφάλι και στη μέση.

Έγινε ο απαραίτητος κλινικός και εργαστηριακός έλεγχος, ακτινογραφίες και εξετάσεις και οι γιατροί συνέστησαν να παραμείνει για ένα 24ωρο στη μονάδα βραχείας νοσηλείας για προληπτικούς λόγους.

Ο ίδιος με δική του πρωτοβουλία και μετά τις πρώτες βοήθειες που του παρασχέθηκαν αποχώρησε από το νοσοκομείο.

YouTube thumbnail

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

[dynamic-sidebar id=”post-area-diabaste”]

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]