
Οι εργαζόμενοι στα δημόσια νοσοκομεία διαμαρτύρονται έχουν υψώσει πανό έξω από το υπουργείο, όπου μεταξύ άλλων, απεικονίζεται ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας να φτιάχνει γιατροσόφια «Τσιπροξιλ», γέμισαν την άσφαλτο με βλήτα και συνθήματα όπως «Η κυβέρνηση έχει χάσει τα έχασε τ’ αυγά και τα καλάθια».

Όπως ήταν προγραμματισμένο από την Παρασκευή, ζητούν συνάντηση με τον υπουργό Ευκλείδη Τσακαλώτο, για να του θέσουν τα αιτήματά τους, όπως το θέμα των βαρέων και ανθυγιεινών και των επιτοκίων των στεγαστικών δανείων των δημοσίων υπαλλήλων.
[dynamic-sidebar id=”post-area-diabaste”]
![Τραγωδία στην Καβάλα: Οι τελευταίες στιγμές του 3χρονου κοριτσιού που σκοτώθηκε σε τροχαίο – Το είχε αγκαλιά η μαμά του στη θέση του συνοδηγού [βίντεο]](https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2026/04/troxaio-distixima-150x150-jpg.webp)
