Σεισμός 4 Ρίχτερ στο Σοχό

eleftherostypos.gr
Newsroom
1 λεπτό
Σεισμός 4 Ρίχτερ στο Σοχό

Σεισμική δόνηση μεγέθους 4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ καταγράφηκε στις 8.17 το πρωί σε περιοχή έξω από τη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με το σεισμολογικό κέντρο του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) το επίκεντρο της σεισμικής δόνησης εντοπίζεται ανάμεσα στις λίμνες μικρή και μεγάλη Βόλβη, στην περιοχή του Σοχού.

Πάντως, από το σεισμολογικό κέντρο του ΑΠΘ αναφέρεται ότι πρόκειται για ένα μεμονωμένο γεγονός και δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας.

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version