40χρονος από τα Τρίκαλα έπιασε καλώδια υπερυψηλής τάσης και έζησε

28/05/18 • 12:58 | UPD 28/05/18 • 15:57

Από «θαύμα» ή κατά άλλους από …καθαρή τύχη γλίτωσε ένας 40χρονος από τα Τρίκαλα, ο οποίος έπιασε καλώδια υπερυψηλής τάσης, αλλά ευτυχώς έζησε.

Από «θαύμα» ή κατά άλλους από …καθαρή τύχη γλίτωσε ένας 40χρονος, ο οποίος έπιασε ηλεκτροφόρα καλώδια υπερυψηλής τάσης, αλλά ευτυχώς αυτό δεν στάθηκε μοιραίο για την ζωή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalaola.gr ο 40χρονος ο οποίος είναι πρόεδρος σε Δ.Δ. του δήμου Πύλης, είχε πάει στο χωράφι του μαζί με συγγενικό του πρόσωπο για να ποτίσει την καλλιέργειά του. Θέλησε να σηκώσει μία μεταλλική σωλήνα αρδεύσεως, αλλά δεν κατάλαβε πως από πάνω του υπήρχαν ηλεκτροφόρα καλώδια της ΔΕΗ και η σωλήνα ακουμπώντας στα καλώδια, το ρεύμα πέρασε από το σώμα του, γειώθηκε με πύλη εξόδου στο μικρό δάχτυλο του δεξιού του ποδιού και με το χτύπημα τινάχτηκε ολόκληρο το σώμα του.

Είναι απορίας άξιο το πως ο 40χρονος δεν έχασε τη ζωή του.

Μετά το συμβάν μεταφέρθηκε από συγγενικό του πρόσωπο στο Κ.Υ. Πύλης, όπου διαπιστώθηκε η ηλεκτροπληξία, του προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες και από εκεί μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων.

Ο τυχερός στην ατυχία του, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες του trikalaola.gr εκτός από το πόδι του που έχει άλγος, η καρδιακή του λειτουργία είναι καλή και η ζωή του δεν εμπνέει ανησυχία.

Μετά από αυτό ο 40χρονος Τρικαλινός που σώθηκε από θαύμα, μάλλον είχε το Άγιο Πνεύμα μαζί του και όλους τους αγίους μαζί… θα ανάβει συνέχεια λαμπάδες ίσα με το μπόι του!