Σεισμός 4,6 Ρίχτερ στα Δωδεκάνησα – Σημειώθηκε ανοιχτά της Ρόδου

eleftherostypos.gr
Newsroom
1 λεπτό
Σεισμός 4,6 Ρίχτερ στα Δωδεκάνησα – Σημειώθηκε ανοιχτά της Ρόδου

Σεισμός 4,6 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ 65 χιλιόμετρα νότια-νοτιοανατολικά της Ρόδου κατέγραψαν στις 00:16 οι σεισμογράφοι του Εθνικού Σεισμολογικού Δικτύου, γνωστοποίησε το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.

Ο σεισμός, τον οποίο το Ινστιτούτο χαρακτήρισε «ασθενή», έγινε σε απόσταση 476 χιλιομέτρων ανατολικά-νοτιοανατολικά της Αθήνας, κατά την ίδια πηγή. Δεν υπάρχουν πληροφορίες για ζημιές μέχρι στιγμής.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

[dynamic-sidebar id=”post-area-diabaste”]

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version