Ανετράπη φορτίο με σίδερα από φορτηγό σε επιβατηγό πλοίο στην Κάλυμνο

eleftherostypos.gr
Newsroom
1 λεπτό
Ανετράπη φορτίο με σίδερα από φορτηγό σε επιβατηγό πλοίο στην Κάλυμνο

Δεν αναφέρθηκε κάποιος τραυματισμός από την ανατροπή φορτίου με σίδερα από φορτηγό, που σημειώθηκε, χθες τα μεσάνυχτα, κατά τη διαδικασία φόρτωσης του επιβατηγού οχηματαγωγού πλοίου superfast 12 στο λιμάνι της Καλύμνου.

Το φορτίο, αφού περισυνελέγη με γερανοφόρο, εκφορτώθηκε εκ νέου στο φορτηγό όχημα, ενώ το πλοίο με 598 επιβάτες αναχώρησε με καθυστέρηση για τον προορισμό του.

Το πλοίο πραγματοποιούσε το δρομολόγιο Ρόδος, Κως, Κάλυμνος, Λέρος, Πάτμος, Σύρος, Πειραιάς.

[dynamic-sidebar id=”post-area-diabaste”]

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version