Βλάβη σε πτήση της Aegean: Επέτρεψε στο Ελευθέριος Βενιζέλος

eleftherostypos.gr
Newsroom
1 λεπτό
Βλάβη σε πτήση της Aegean: Επέτρεψε στο Ελευθέριος Βενιζέλος

Συναγερμός σήμανε σε πτήση της Aegean Airlines που είχε απογειωθεί από την Αθήνα με προορισμό την Βιέννη.

Ο πιλότος ενώ το Airbus A320 βρισκόταν πάνω από τα Ιωάννινα δήλωσε βλάβη εν πτήσει στον πύργο ελέγχου.

Μετά την ενημέρωση το αεροσκάφος έκανε στροφή προς την Αθήνα όπου και προσγειώθηκε με ασφάλεια λίγο πριν τις 11 το πρωί.

[dynamic-sidebar id=”post-area-diabaste”]

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version