Αθήνα Καιρός

Ριφιφί σε 12 θεατρικές σκηνές! Εισβάλουν και παίρνουν τεχνολογικό εξοπλισμό

www.eleftherostypos.gr
Newsroom
3 λεπτά
Ριφιφί σε 12 θεατρικές σκηνές! Εισβάλουν και παίρνουν τεχνολογικό εξοπλισμό

Επιδημία κλοπών που δεν περιορίζονται στο άδειασμα των ταμείων, έχουν αναστατώσει εδώ και ένα μήνα τους ιδιοκτήτες θεάτρων και μουσικών σκηνών που βλέπουν τον εξοπλισμό των θεάτρων που έχουν αγοράσει κυριολεκτικά με ..αίμα να κάνει φτερά.

Συνολικά 12 σκηνές έχουν χτυπηθεί από διαρρήκτες οι οποίοι όπως φαίνεται έχουν οργανωμένο σχέδιο. Εισβάλλουν στους χώρους και με την …ησυχία τους αποσπούν τον πανάκριβο τεχνολογικό εξοπλισμό.

Θύματα της πρωτοφανούς αυτής κατάστασης είναι κυρίως τα θέατρα που βρίσκονται στην περιοχή του Κεραμεικού, του Γκαζιού, του Νέου κόσμου αλλά και των Εξαρχείων.

Η σπείρα είναι εξοπλισμένη κατάλληλα και δρα γρήγορα γνωρίζοντας τι θέλει να πάρει ακριβώς.

Vault, Eliart, Olvio, 104, Λύχνος, Άβατο, Μυθωδία, Ελληνικό θέατρο Γιώργου Αρμένη, Θέατρο ΠΚ είναι τα θέατρα που …χτυπήθηκαν, ενώ οι ιδιοκτήτες μερικοί εκ των οποίων έχουν καταστραφεί, προσπαθούν να βρουν λύση, πριν τα πράγματα γίνουν χειρότερα.

Χαρακτηριστικά στη μουσική σκηνή Μυθωδία απέσπασαν όλο τον τεχνολογικό εξοπλισμό, ενώ από το ΠΚ αφαίρεσαν φωτογραφικές μηχανές και ότι υπήρχε στο ταμείο. Συναγερμοί, συναντήσεις μεταξύ γειτονικών θεάτρων προκειμένου να προσλάβουν σεκιούριτι και ο φόβος επόμενων επιθέσεων κάνουν τους ιδιοκτήτες των μικρών σκηνών να έχουν χάσει τον ύπνο τους. ¨ολοι προσπαθούν να οχυρώσουν την περιουσία τους, αφού μέχρι σήμερα δεν είχαν καν σκεφτεί να εγκαταστήσουν ούτε συναγερμό.

[dynamic-sidebar id=”post-area-diabaste”]

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]