Δεν θα γίνει συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στην Πάτρα

eleftherostypos.gr
Newsroom
2 λεπτά
Δεν θα γίνει συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στην Πάτρα

Ο ‘Αγγελος Αποστολόπουλος, ο 22χρονος φοιτητής, ο ένας εκ των διοργανωτών του συλλαλητηρίου στην Πάτρα για την Μακεδονία, ανακοίνωσε ότι τελικά δεν θα πραγματοποιηθεί.

Στην ανακοίνωσή του στο facebook έγραψε τα παρακάτω:

«Σήμερα Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου ανακοινώνουμε πως από την δίκη μας πλευρά, ακυρώνεται κάθε ενέργεια διεξαγωγής του συλλαλητηρίου στην Πάτρα για το ζήτημα της Μακεδονίας που προγραμματιζόταν για τις 25 Φεβρουαρίου.

Για σημαντικούς λόγους διοργάνωσης όπως και ασφαλείας, θα ήταν σαφώς καλύτερο να το αναλάβουν κάποιοι «ισχυρότεροι» οργανισμοί ή φορείς, όταν και αν το κρίνουν να το κάνουν. Όσον αφορά το ζήτημα της άδειας από τον Δήμο εμείς ήμασταν ξεκάθαροι στο τι είχαμε δηλώσει, καθώς και ακυρώνουμε κάθε ενέργεια σχετικά με αυτή την κινητοποίηση.

Οι προθέσεις μας ήταν ξεκάθαρες και αγνές και ποτέ δεν επιδιώξαμε ή θελήσαμε κάτι πέρα από ειρηνικό. Καταδικάζουμε και θα καταδικάσουμε κάθε μορφή βίας.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους για την βοήθεια και στήριξη τους για ένα θέμα τόσο σημαντικό. Οι απόψεις μας δεν αλλάζουν.

Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!
ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!»

Υπενθυμίζεται πως το συλλαλητήριο είχε προγραμματιστεί για την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου, δηλαδή την επόμενη Κυριακή μετά τις Απόκριες.

[dynamic-sidebar id=”post-area-diabaste”]

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version