Στο λιμάνι του Πειραιά έφτασαν τα πλοία της γραμμής από Ηράκλειο και Χανιά, μεταφέροντας τους χίλιους περίπου διαδηλωτές από το νησί οι οποίοι, οργανωμένα, θα συμμετάσχουν στο παλλαϊκό συλλαλητήριο που διοργανώνεται στο Σύνταγμα με αφορμή το σκοπιανό ζήτημα και τις συζητήσεις για την ονομασία της ΠΓΔΜ.
Οι Κρήτες διαδηλωτές και από τους τέσσερις νομούς του νησιού θα φτάσουν αργότερα στον χώρο της συγκέντρωσης με μισθωμένα λεωφορεία, ενώ θα συνενωθούν με τους διαδηλωτές από τα Σωματεία Κρητών της Αθήνας και άλλων πόλεων της χώρας, ώστε η Κρήτη να έχει ενιαία και ισχυρή παρουσία.
Την ίδια ώρα οι διοργανωτές του συλλαλητηρίου στο Σύνταγμα εκτιμούν ότι η συμμετοχή θα ξεπεράσει κάθε προηγούμενο, χωρίς να αποκλείουν το ενδεχόμενο να συγκεντρωθεί στο κέντρο της Αθήνας πλήθος που θα ξεπερνά το ένα εκατομμύριο!
https://youtu.be/AwJ0Ot20SQ4
[dynamic-sidebar id=”post-area-diabaste”]
