Νέες επιθέσεις με μολότοφ στην περιοχή του Πολυτεχνείου

eleftherostypos.gr
Newsroom
1 λεπτό
Νέες επιθέσεις με μολότοφ στην περιοχή του Πολυτεχνείου

Επιθέσεις με βόμβες μολότοφ πραγματοποίησαν και πάλι άγνωστοι τα ξημερώματα της Κυριακής έξω απο το Πολυτεχνείο, στην συμβολή των οδών Τοσίτσα και Πατησίων.

Ομάδα κουκουλοφόρων πραγματοποίησε κατά διαστήματα επιθέσεις εναντίον της αστυνομικής δύναμης που βρίσκεται στο σημείο, χωρίς να υπάρξουν τραυματισμοί ή φθορές, απο τις 05.15 έως τις 06.00 το πρωί, που ηρέμισε η κατάσταση.
Από την Αστυνομία δεν αναφέρθηκαν προσαγωγές ή συλλήψεις.

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version