Βίκυ Σταμάτη και Αρετή Τσοχατζοπούλου έκαναν αιτήσεις αποφυλάκισης

eleftherostypos.gr
Newsroom
2 λεπτά
Βίκυ Σταμάτη και Αρετή Τσοχατζοπούλου έκαναν αιτήσεις αποφυλάκισης

Μόλις λίγες ώρες μετά την απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, η Βίκυ Σταμάτη και η Αρετή Τσοχατζοπούλου έκαναν αίτηση αποφυλάκισης.

Τόσο η Βίκυ Σταμάτη όσο και η Αρετή Τσοχατζοπούλου, κόρη του Άκη Τσοχατζόπουλου, πέρασαν το κατώφλι των φυλακών Ελαιώνα το πρωί της Τετάρτης και η πρώτη τους κίνηση ήταν να καταθέσουν αιτήσεις αποφυλάκισης. Το σκεπτικό που επικαλούνται στις αιτήσεις τους οι δυο γυναίκες για να στηρίξουν το αίτημά τους περί αποφυλάκισης είναι ότι έχουν εκτίσει μέρος της ποινής τους και πληρούν τις προϋποθέσεις που προβλέπονται για να αποφυλακιστούν με όρους. Οι αιτήσεις των δυο γυναικών αναμένεται να κριθούν τις επόμενες ημέρες.

Ο Άκης Τσοχατζόπουλος μεταφέρθηκε στις φυλακές της Χαλκίδας. Σύμφωνα με πληροφορίες και ο ίδιος θα αιτηθεί την αποφυλάκισή του.

Οι δικηγόροι του πρώην υπουργού θέλουν να κάνουν χρήση των διατάξεων του νόμου Παρασκευόπουλου για τους υπερήλικες κρατούμενους. Στο «τραπέζι» φυσικά τίθεται και τα θέματα υγείας, με βάση τα οποία είχε αποφυλακιστεί τον περασμένο Μάιο.

Διαβάστε ακόμα:

Αποκαλύψεις Κάντα για μίζες στον Άκη: Τον δωροδόκησαν 11,4 εκατ. ευρώ σε μια πενταετία

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version