Τουρκικά μαχητικά παραβίασαν ακόμα και τον FIR Αθηνών

eleftherostypos.gr
Newsroom
1 λεπτό
Τουρκικά μαχητικά παραβίασαν ακόμα και τον FIR Αθηνών

Συνεχίστηκε και την Πέμπτη η τουρκική προκλητικότητα στο Αιγαίο, με συνολικά 22 παραβιάσεις του εθνικού εναέριου χώρου από τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη.

Τα τουρκικά μαχητικά προχώρησαν σε νέες παραβιάσεις στο βορειοανατολικό, κεντρικό και νοτιοανατολικό Αιγαίο, ενώ τα τέσσερα από αυτά ήταν οπλισμένα.

Τρεις σχηματισμοί, αποτελούμενοι από δύο F-16, καθώς και ένα ελικόπτερο, προχώρησαν σε τέσσερις παραβάσεις του FIR Αθηνών και σε 22 παραβιάσεις του εθνικού εναέριου χώρου. Οι τρεις έγιναν από το ελικόπτερο.

Τα παραπάνω αεροσκάφη αναγνωρίστηκαν και αναχαιτίστηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια πρακτική.

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version