Αυτοκτόνησε γυναίκα πέφτοντας από το 2ο όροφο του νοσοκομείου Αργοστολίου

eleftherostypos.gr
Newsroom
1 λεπτό
Αυτοκτόνησε γυναίκα πέφτοντας από το 2ο όροφο του νοσοκομείου Αργοστολίου

Τέλος στη ζωή έδωσε μια νοσηλευόμενη στο νοσοκομείο του Αργοστολίου την Τετάρτη το βράδυ.

Επεσε στο κενό σε ακάλυπτο χώρο, από τον 2ο όροφο της Παθολογικής κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Κεφαλονιάς όπου νοσηλευόταν.

Να σημειωθεί, πως σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, η άτυχη γυναίκα είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο την αμέσως προηγούμενη ημέρα ενώ φαίνεται πως αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.

Τέλος, την προανάκριση για τα ακριβή αίτια του συμβάντος έχουν αναλάβει οι αρμόδιες αρχές.

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version