Πέθανε ο πυροσβέστης που είχε τραυματιστεί στη φωτιά στο Ζευγολατιό

eleftherostypos.gr
Newsroom
1 λεπτό
Πέθανε ο πυροσβέστης που είχε τραυματιστεί στη φωτιά στο Ζευγολατιό

Κατέληξε σήμερα το πρωί ο 35χρονος δόκιμος ανθυποπυραγός που νοσηλευόταν στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας.

Ο πυροσβέστης νοσηλευόταν από τις 13 Ιουλίου, μετά τον τραυματισμό του, μαζί με άλλους τρεις πυροσβέστες, στην πυρκαγιά των Αγίων Αποστόλων Ζευγολατιού Κορινθίας.

Ο 35χρονος είχε τραυματιστεί στον θώρακα και άλλα σημεία του σώματος του. Μαζί με άλλους τρεις πυροσβέστες, που είχαν τραυματιστεί, ήταν μέλη πεζοπόρου τμήματος, το οποίο επιχειρούσε να προσεγγίσει την πυρκαγιά, που ήταν σε εξέλιξη σε δύσβατο σημείο, όπου δεν μπορούσε να πλησιάσει το όχημα τους.

Τότε προσφέρθηκε να τους μεταφέρει ένας κάτοικος της περιοχής που περνούσε με το αγροτικό μηχάνημα του με ρεμούλκα, αλλά στο δρόμο, για άγνωστο λόγο ανατράπηκε.

Διαβάστε επίσης: 

Μεγάλη φωτιά στο Ζευγολατιό Κορινθίας: Κάηκε σπίτι [βίντεο]

Αγωνία για τον πυροσβέστη που τραυματίστηκε στην πυρκαγιά στο Ζευγολατιό Κορινθίας [βίντεο]

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version