Αθήνα Καιρός

Νέα σύλληψη για τη δολοφονία του Αμερικανού τουρίστα στην Ζάκυνθο

www.eleftherostypos.gr
Newsroom
1 λεπτό
Νέα σύλληψη για τη δολοφονία του Αμερικανού τουρίστα στην Ζάκυνθο

Ακόμα ένα άτομο που συμμετείχε στον ξυλοδαρμό μέχρι θανάτου του Bakari Henderson τα ξημερώματα της Παρασκευής, συνέλαβαν σήμερα οι αστυνομικές αρχές Ζακύνθου, ανεβάζοντας τον αριθμό των συλληφθέντων στους εννέα.

Ο συλληφθείς είναι και αυτός σερβικής καταγωγής και νεαρής ηλικίας, ενώ αξίζει να αναφέρουμε ότι η Ασφάλεια Ζακύνθου, έφτασε στα ίχνη του αξιοποιώντας τα υλικό από τις κάμερες ασφαλείας που έχουν καταγράψει το θάνατο του Αμερικανού τουρίστα.

Αυτή τη στιγμή στον ανακριτή Ζακύνθου, βρίσκονται δύο Σέρβοι κατηγορούμενοι, για τον θάνατο του Αμερικανού τουρίστα, αντιμετωπίζοντας τις κατηγορίες ανθρωποκτονίας από πρόθεση.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]