Αθήνα Καιρός

Πανικός σε καφετέρια της Πάτρας – Ανδρας απειλούσε πως θα σφάξει τις εργαζόμενες [βίντεο]

www.eleftherostypos.gr
Newsroom
1 λεπτό
Πανικός σε καφετέρια της Πάτρας – Ανδρας απειλούσε πως θα σφάξει τις εργαζόμενες [βίντεο]

Πριν από μερικές εβδομάδες είχε απειλήσει πως θα αυτοκτονήσει. Είχε ξαπλώσει στο δρόμο στην οδό Αγίου Διονυσίου και είχε βάλει μαχαίρι στο λαιμό. Αστυνομικοί τον ακινητοποίησαν και τον μετέφεραν στο νοσοκομείο.

Χθες το απόγευμα του πέρασαν χειροπέδες. Μπήκε σε καφετέρια στην οδό Νόρμαν και Αγίου Διονυσίου και απειλούσε πως θα σφάξει τις εργαζόμενες.

YouTube thumbnail

Ο δράστης που αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα μεταφέρθηκε σε αστυνομικό τμήμα για τα περαιτέρω. Πρόκειται για έναν Κούρδο που ζει στην Πάτρα εδώ και 20 χρόνια. Μάλιστα είναι γνωστός στην γειτονιά και συνομιλεί με τους περισσότερους. Και γι αυτό κανείς δεν υπέβαλε μήνυση εναντίον του.

YouTube thumbnail

Ωστόσο η πολιτεία θα πρέπει να παρέμβει και να φροντίσει γι αυτόν τον άνθρωπο που περιφέρεται στην περιοχή του Αγίου Διονυσίου και λόγω των ψυχιατρικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει αναστατώνει και πολλές φορές τρομοκρατεί την γειτονιά.

Πηγή: dete.gr, tempo24.gr

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]