Πορεία πραγματοποιούν οι κάτοικοι του Μενιδίου για ακόμη μια φορά, ζητώντας τη δικαίωση για τον άδικο χαμό του 11χρονου Μάριου από αδέσποτη σφαίρα, αλλά και να αλλάξει η τραγική κατάσταση στην περιοχή τους.
Ωστόσο κάτι τέτοιο φαίνεται πως δεν είναι «κοντά», μιας και έχουν γίνει γνωστά τις τελευταίες μέρες ακόμη δύο παρόμοια περιστατικά.

Το ένα πριν μερικές μέρες, όταν σφαίρα πέρασε «ξυστά» από κεφάλι 14χρονης, και το άλλο είδε το φως της δημοσιότητας σήμερα όταν νεαρός άνδρας παρ’ολίγο να χάσει τη ζωή του για τον ίδιο λόγο, την ώρα που κοιμόταν.
Η κατάσταση στην περιοχή είναι έκρυθμη, με τους κατοίκους να δηλώνουν πως είναι αποφασισμένοι να πάνε την υπόθεση μέχρι τέλους

![Πορεία των κατοίκων του Μενιδίου – Ζητούν δικαίωση για τον 11χρονο Μάριο [εικόνες & βίντεο]](https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2017/06/menidi2-864x500.jpg)
















