Μυστήριο με δύο απανθρακωμένα άτομα σε ΙΧ σε Σκαραμαγκά και Καβούρι

eleftherostypos.gr
Newsroom
1 λεπτό
Μυστήριο με δύο απανθρακωμένα άτομα σε ΙΧ σε Σκαραμαγκά και Καβούρι

Δύο άτομα εντοπίστηκαν απανθρακωμένα, τα ξημερώματα, κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιών σε σταθμευμένα αυτοκίνητα, στον Σκαραμαγκά και στο Καβούρι.

Ειδικότερα, στις 03:00, άνδρες της Πυροσβεστικής εντόπισαν απανθρακωμένο άτομο, ενώ επιχειρούσαν για την κατάσβεση πυρκαγιάς σε αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο στη λεωφόρο Σχιστού, στον Σκαραμαγκά.

Οπως τόνισε στο ΑΠΕ – ΜΠΕ εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής, η πυρκαγιά προήλθε από εύφλεκτο υγρό και πρόκειται πιθανότατα περί εγκληματικής ενέργειας. Την προανάκριση για το περιστατικό ανέλαβε η αστυνομία.

Επίσης, πριν από περίπου μια ώρα, κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς σε όχημα που ήταν σταθμευμένο στην παραλία Καβουρίου, εντοπίστηκε ένα ακόμη απανθρακωμένο άτομο. Σημειώνεται ότι στις δύο επιχειρήσεις συμμετείχαν συνολικά 9 πυροσβέστες με 3 οχήματα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version