Αθήνα Καιρός

Υεμένη: Τουλάχιστον 17 νεκροί από έκρηξη σε πρατήριο καυσίμων [βίντεο]

2 λεπτά
Υεμένη: Τουλάχιστον 17 νεκροί από έκρηξη σε πρατήριο καυσίμων [βίντεο]

Τουλάχιστον 17 νεκροί και 50 τραυματίες σε κρίσιμη κατάσταση από έκρηξη σε πρατήριο καυσίμων, στην Υεμένη.

Συγκεκριμένα όπως ανακοίνωσε σήμερα το υπουργείο Υγείας των Χούθι, τουλάχιστον 17 άνθρωποι σκοτώθηκαν και δεκάδες τραυματίστηκαν από έκρηξη που σημειώθηκε το Σάββατο σε ένα πρατήριο καυσίμων και μια δεξαμενή αποθήκευσης αερίου στην επαρχία Αλ Μπάιντα της Υεμένης. Οι 50 από τους περίπου 100 τραυματίες νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση, πρόσθεσε το υπουργείο.

Η έκρηξη σημειώθηκε στην περιοχή Αλ Ζάχερ, σύμφωνα με τον Άρεφ αλ Γάμρι, τον εκπρόσωπο Τύπου της επαρχίας. Ένας άλλος τοπικός αξιωματούχος είπε ότι εκείνη την ώρα υπήρχαν πελάτες στο πρατήριο, το οποίο βρίσκεται σε μια πολυσύχναστη αγορά και σε αυτό το γεγονός οφείλεται ο «βαρύς απολογισμός».

Βίντεο που αναρτήθηκαν σε ιστοτόπους κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν αυτοκίνητα τυλιγμένα στις φλόγες γύρω από το πρατήριο. Το Γαλλικό Πρακτορείο δεν ήταν σε θέση να επαληθεύσει τη γνησιότητά τους.

Τα αίτια της έκρηξης παραμένουν αδιευκρίνιστα. Η περιοχή αυτή βρίσκεται στη γραμμή του μετώπου μεταξύ των ανταρτών Χούθι και των κυβερνητικών δυνάμεων και σποραδικά σημειώνονται συγκρούσεις μεταξύ των δύο πλευρών.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ειδήσεις Σήμερα
Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]