Το δυστύχημα έγινε στην εθνική οδό μεταξύ της Μέριδα και του Καμπέτσε, με συνέπεια το θάνατο των επιβατών ενός τρέιλερ, ενός αυτοκινήτου κι ενός ταξί.
‼️Tragedia en Mérida-Campeche, al momento 15 fallecidos
Sucedió en el kilómetro 127, tramo Chocholá-Kopomá
Los involucrados: camión de carga, un vehículo particular y un taxi colectivo
Nadie controla las carreteras mexicanas, la autoridades sólo se dedican a extorsionar… pic.twitter.com/efMFDEdzHp
— PERIÓDICO SupreMo (@Diario_Supremo) September 14, 2025
Από τη σύγκρουση των εμπλεκόμενων οχημάτων προκλήθηκε φωτιά.
“Εκφράζουμε την αλληλεγγύη και την υποστήριξη μας στις οικογένειες αυτή τη στιγμή του μεγάλου πόνου”, ανέφερε σε μία ανάρτησή του στο Χ ο κυβερνήτης του Γιουκατάν, Χοακίν Ντίαζ Μένα.
“Από την πρώτη αναφορά (για το δυστύχημα) οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης, ασφάλειας και υγείας έχουν επιληφθεί παρέχοντας άμεση βοήθεια”, τόνισε ο ίδιος αξιωματούχος.

![Μοιραίο τροχαίο στη Μόσχα: Περιπολικό συγκρούστηκε με ηλεκτροκίνητο δίκυκλο – Νεκρός ο αναβάτης [βίντεο]](https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2025/12/stigmiotypo-othonis-2025-12-09-092522-150x150-png.webp)