Ο 46χρονος την περίμενε στην έξοδο, την ακινητοποίησε μπροστά στο αυτοκίνητό της, την απείλησε και της πέταξε βενζίνη στο πρόσωπο. Τρομοκρατημένη, εκείνη κατάφερε να μπει στο όχημά της, να κλειδωθεί και να καλέσει σε βοήθεια.
Λίγο αργότερα ο άνδρας εμφανίστηκε στις Αρχές παραδίδοντας έναν αναπτήρα, το κινητό του και δύο μπουκάλια με διαφανές υγρό, πιθανότατα βενζίνη. Παρέδωσε επίσης ένα κουτί με σύστημα εντοπισμού GPS, το οποίο παραδέχθηκε ότι είχε εγκαταστήσει στο αυτοκίνητο της συζύγου του προκειμένου να την παρακολουθεί. Σύμφωνα με καταθέσεις της γυναίκας και συγγενών, οι επιθέσεις –λεκτικές και σωματικές– επαναλαμβάνονταν για μήνες, συχνά υπό την επήρεια αλκοόλ, ακόμη και παρουσία των παιδιών.
Η γυναίκα είχε ήδη καταθέσει μήνυση τον περασμένο Ιούνιο και ζούσε υπό καθεστώς τρόμου και ταπείνωσης πριν από την τελευταία επίθεση. Η εισαγγελική έρευνα συνεχίζεται, με τον 46χρονο να κατηγορείται για κακοποίηση και πρόκληση σωματικών βλαβών. Η υπόθεση αναδεικνύει την ανάγκη έγκαιρης προστασίας των θυμάτων ενδοοικογενειακής βίας και της έγκαιρης ανταπόκρισης των αρχών.
Ειδήσεις Σήμερα
- 4 γυναίκες της TV μίλησαν ανοιχτά για τον αγώνα που έδωσαν για τη μητρότητα
- Συντήρηση καυστήρα: Τι να προσέξετε για οικονομία και ασφάλεια
- Σεισμός στην Κύπρο: «Αλαλούμ» με το μέγεθος – 5,9 οι αρχικές εκτιμήσεις – 5,3 Ρίχτερ το Ευρωμεσογειακό – Αισθητός σε Τουρκία, Λίβανο και Ισραήλ
- Βελιγράδι: Μαζικές διαδηλώσεις κατά νόμου για επένδυση εταιρείας του Τζάρεντ Κούσνερ